Skip to: Leviaan

Kenniscentrum Phrenos website

Leviaan

Leviaan logoLeviaan biedt kort en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten, zodat zij op hun eigen manier aan de maatschappij kunnen meedoen.

Leviaan begeleidt mensen thuis (ambulante begeleiding), vanuit beschermde woonvoorzieningen en op steunpunten voor werken, leren en dagbesteding. In een vorm en intensiteit die per persoon verschilt. Zo kort als kan, zo lang als nodig. Sinds kort begeleidt het Leviaan ambulante clienten voor een deel op afstand, via beeldbellen. Begeleidingsvragen bespreekt de client met zijn begeleider, terwijl zij elkaar op het beeldscherm van de iPad zien.

De begeleiding is gericht op het voorkomen van terugval door signalering en samenwerking met behandelaars, op het stabiliseren en optimaliseren van de leefomgeving en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling.
In samenwerking met woningcorporaties, gemeenten, welzijnsorganisaties en GGZ maken we het mogelijk dat kwetsbare burgers zich zo zelfstandig mogelijk staande kunnen houden in de wereld van vandaag. En brengen daarmee stabiliteit én geluk terug in hun leven.

Bezoekadres
Leviaan
Slenkstraat 201-4
1441 MN Purmerend

Website
Leviaan

Deelnemers

Deelnemende instellingen zijn de belangrijkste partners van Kenniscentrum Phrenos

Wilt u ook deelnemende instelling van Kenniscentrum Phrenos worden?

Kijk dan hier voor meer informatie

Back To Top