Skip to: Psychose, samenleving en jij! Daar gaat het Nationale Psychose Congres 2023 over

Kenniscentrum Phrenos website

Psychose, samenleving en jij! Daar gaat het Nationale Psychose Congres 2023 over

Op 28 september 2023 vindt het Nationale Psychose Congres plaats, voorafgegaan door de Masterclass van het Netwerk Vroege Psychose (NVP) op 27 september. 

Als iemand een psychose krijgt, raakt dat niet alleen de persoon  zelf, maar het heeft ook invloed op de personen eromheen, de directe naasten én onze samenleving. Tijdens het congres gaan we onder andere in gesprek over stigma, ervaringen van familieleden, wet- en regelgeving, overlast, en hoe psychoses worden neergezet in films. In het programma van zowel de masterclass als de congresdag komen deze onderwerpen volop terug.

Het is een heel breed programma dat interessant is voor iedereen die te maken heeft met psychose: mensen met een psychosegevoeligheid, hun naasten, begeleiders, behandelaren, onderzoekers, mensen van de politie, woningbouwverenigingen, maatschappelijk werk enz.

In het filmpje hieronder interviewt Shiral Gangadin de voorzitter van het NVP, Nynke Boonstra over het programma van het congres.

Meer informatie en aanmelden

Ben je nieuwsgierig naar het gehele programma van beide dagen? Kijk voor meer informatie op:

Masterclass Netwerk Vroege Psychose 27 september 2023

Het Nationale Psychose Congres 28 september 2023

Inschrijving kan uitsluitend via het inschrijfformulier. Dit is één formulier waarin u zich zowel voor de Masterclass als voor Het Nationale Psychosecongres kunt aanmelden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen de masterclass of de congresdag bij te wonen.
Komt u met meer personen? Iedere zesde persoon neemt gratis deel. Schrijft u zich in via dit inschrijfformulier voor groepskorting.

Back To Top