Skip to: Vacature Manager Beleid en Onderzoek

Kenniscentrum Phrenos website

Vacature Manager Beleid en Onderzoek

Bij Kenniscentrum Phrenos hebben we een vacature voor een manager Beleid en Onderzoek. Voor deze functie op het snijvlak van wetenschap, praktijk en organisatie zoeken we een enthousiaste collega die voldoet aan onderstaand profiel.

Profielschets Manager Beleid en Onderzoek

Een functie op het snijvlak van wetenschap, praktijk en organisatie

Doel en taken

In nauwe samenwerking met de directie draagt de manager Beleid en Onderzoek bij aan de realisatie van de doelstellingen van de organisatie. In het bijzonder draagt de manager Beleid en Onderzoek zorg voor het onderhouden van het externe netwerk, het uitdragen van kennis en acquireren van (onderzoeks)projecten. De manager Beleid en Organisatie begeleidt Phrenos als organisatie en de individuele medewerkers in de ontwikkeling naar een netwerkorganisatie waarbij op een dynamische wijze invulling wordt gegeven aan de thema’s en daarbij horende lerende netwerken. De manager Beleid en Onderzoek geeft tevens leiding aan een of meerdere (onderzoeks)projecten.

De manager Beleid en Onderzoek neemt deel aan het directieoverleg.

Functie-eisen

  • Kennis van en visie op/hart voor persoonlijk herstel en maatschappelijke participatie van mensen met ernstige psychische problemen;
  • Kennis van het veld en ontwikkelingen in de ggz;
  • Een gepromoveerde wetenschapper;
  • Ervaring in de praktijk als (zorg)professional is een pré;
  • Ervaring met het verwerven en leiden van (onderzoeks)projecten op het gebied van kennisontwikkeling en -implementatie;
  • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen in een complex krachtenveld met verschillende belanghebbende partijen;
  • Initiatief, ondernemerschap en creativiteit voor het ontwikkelen van en adviseren bij strategisch en tactisch beleid;
  • Bedreven in organisatieontwikkeling en het opzetten en onderhouden van lerende netwerken.

Persoonskenmerken

U bent een inspirerende persoonlijkheid die met gezag en energie kennis weet uit te dragen en te verbinden. U kunt omgaan met verschillende ideologieën en belangen en weet de doelstelling van Phrenos breed te vertegenwoordigen. U bent een kritische gesprekspartner met een open mind en oog voor de praktijk. U stimuleert en inspireert collega’s, onze leden en innovatieve projecten en initiatieven. Met geduld en doorzettingsvermogen zet u samen met de directie en team de lijnen uit voor de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een parttime functie van minimaal 24 uur p/w en maximaal 32 uur p/w. Inschaling volgens CAO GGZ.

Procedure

Sollicitaties (CV en brief) graag vóór 9 maart 2022 via jnitsche@kcphrenos.nl Voor vragen kunt u bellen met Jeanne Nitsche, directeur algemene zaken, 06 51 79 35 03.

De selectiegesprekken worden gevoerd op 16 maart en 23 maart op het kantoor van Phrenos, da Costakade 45 te Utrecht.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst

Back To Top