Skip to: Psychose Awareness Day 2020

Kenniscentrum Phrenos website

Psychose Awareness Day 2020

Psychose Awareness Day Quotekaart Virus

Het is weer bijna 24 mei, Psychose Awareness Day. Psychose is voor velen een onbekende en onbegrepen aandoening en dat leidt helaas nog steeds tot veel vooroordelen en stigmatisering. Met verhalen en ervaringen willen we een beter beeld geven van (mensen met) psychose.

Vorig jaar werd Psychose Awareness Day voor het eerst ook in Nederland georganiseerd en het was een groot succes. Mensen plaatsten en stuurden Quoto’s (selfies met een quote over psychose), op sociale media was de hashtag #psychoseawarenessday trending en er was volop publiciteit over psychose. Ook dit jaar besteden we er uitgebreid aandacht aan. Op de site van het Netwerk Vroege Psychose is er een volledige pagina aan gewijd waarop weer quotekaarten te vinden zijn, er is een speciale Facebookpagina op www.facebook.com/psychoseawarenessday en ook op Twitter, LinkedIn en Instagram zal er aandacht aan besteed worden. Helpt u mee Psychose Awareness Day weer een succes te maken?

Psychose Awareness Day Nederland is een initiatief van het Netwerk Vroege Psychose in samenwerking met het Rob Giel Onderzoek centrum, PsychoseNet.nl, Mind Ypsilon, Anoiksis, Samen Sterk zonder Stigma, Stichting Socialrun, Kenniscentrum Phrenos en Hamlett.

Back To Top