Skip to: Inschrijving Masterclass NVP en het Nationale Psychosecongres 2023 geopend!

Kenniscentrum Phrenos website

Inschrijving Masterclass NVP en het Nationale Psychosecongres 2023 geopend!

Dit jaar organiseert Phrenos weer het Nationale Psychose Congres  dat plaatsvindt op 28 september 2023 in Congrescentrum De Eenhoorn te Amersfoort. Voorafgaand aan deze dag organiseert het Netwerk Vroege Psychose (NVP) de Masterclass Vroege Psychose.  De inschrijving voor beide evenementen is geopend!

Psychose Samenleving en Jij

Beide bijeenkomsten hebben als thema: Psychose, Samenleving en Jij.

Masterclass op woensdagavond 27 september

Tijdens de masterclass laten we ons bijpraten over de samenhang tussen psychose, samenleving en onszelf en welke strategieën kunnen worden ingezet om deze dichter bij elkaar te brengen.

 

Het Nationale Psychose Congres op donderdag 28 september

Ook deze dag staat in het teken van verhoudingen tussen psychose, samenleving en onszelf. We willen meer zicht krijgen op hoe de samenleving denkt over psychose, en welke gevolgen dat heeft voor beeldvorming, wetten en regels, voor de hulpverlening, en dus voor het leven van mensen met psychose. We gaan het hebben over ‘verwarde’ personen, films, de Wet verplichte ggz en over jou. Of je nu hulpverlener bent, politieagent, ambtenaar, wijkteam-medewerker, burger, naaste of iemand die zelf psychose heeft meegemaakt: na dit congres kijk je met andere ogen naar psychose.

Meer informatie vinden jullie op de webpagina’s van de Masterclass en van Nationale Psychose Congres 2023

Back To Top