Skip to: BE-grip presenteert kennisclip: leer meer over het werken aan positieve impact!

Kenniscentrum Phrenos website

BE-grip presenteert kennisclip: leer meer over het werken aan positieve impact!

In het kader van het project BE-grip volgen projectleiders van regionale netwerken rondom onbegrepen gedrag workshops. Over de thema’s van de workshops worden kennisclips gemaakt. De eerste, over positieve impact staat online!

Kennisclip positieve impact

Positieve impact; wat is dat eigenlijk? Hoe kan je eraan werken en hoe maak je het ook zichtbaar? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen in de eerste van een reeks kennisclips die BE-grip ontwikkelt in de looptijd van het project.

De reeks kennisclips bespreekt de thema’s van de workshops die BE-grip aanbiedt aan projectleiders van regionale netwerken rondom onbegrepen gedrag. In de eerste kennisclip bespreken we het thema ‘werken aan positieve impact’. We presenteren aanknopingspunten van theorieën over ‘impact maken’ en verbinden deze aan de overstijgende (praktijk)inzichten die we opdeden in de workshop. De inhoud van de kennisclip is daarmee toepasbaar en toegankelijk voor iedereen die werkt aan positieve impact en daar meer over wil leren.

Bekijk hier nu de volledige Kennisclip!

BE-grip is het landelijke begeleidings- en evaluatietraject van het Actieprogramma Grip op Onbegrip (ZonMw). In het project begeleiden we netwerken en samenwerkingsverbanden op verschillende niveaus in hun leer- en verbeterprocessen rondom het thema onbegrepen gedrag. De workshops worden aangeboden aan regionale netwerken door het hele land om bij te dragen aan uitwisseling en verdieping op ervaren knelpunten. Vind hier meer informatie.

 

Back To Top