Skip to: Wij zoeken twee nieuwe collega’s!

Kenniscentrum Phrenos website

Wij zoeken twee nieuwe collega’s!

Ben jij als onderzoeker op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie binnen een maatschappelijk zeer relevant werkveld, dan is een van de twee vacatures die we bij Phrenos hebben wellicht iets voor jou.

Onderzoeker (24-32 uur)

We starten binnenkort met twee nieuwe projecten, Praktijkgericht onderzoek Netwerkpsychiatrie en Landelijke begeleiding onbegrepen gedrag. We zijn op zoek naar een onderzoeker die in beide projecten de sturende kracht zal zijn in het ontwikkelen en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en actiegerichte begeleiding. Bekijk de vacature

Junior onderzoeker (28-36 uur)

Ook is er een vacature voor een junioronderzoeker voor het actieonderzoek en begeleiding in het project Landelijke begeleiding onbegrepen gedrag. Bekijk de vacature

Bij Phrenos werk je in een kleine organisatie (ca. 20 medewerkers) met een open, collegiale en informele werksfeer. Je hebt veel contact met de praktijk waardoor het werk gevarieerd, dynamisch en leerzaam is. Daarbij krijg je veel ruimte en ondersteuning om zelfstandig (deel)trajecten op te pakken en je verder te ontwikkelen.

Informatie en sollicitatie

We nodigen je uit te solliciteren door een korte motivatiebrief en curriculum vitae te mailen naar Tinka Verweij, secretariaat (tverweij@kcphrenos.nl). Sluitingsdatum is 1 maart 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanne Nitsche, directeur Algemene zaken of Maroun Nader, manager Onderzoek & Beleid via 030-2931626.

Back To Top