Skip to: Oprichting Kennisconsortium Destigmatisering en sociale inclusie

Kenniscentrum Phrenos website

Oprichting Kennisconsortium Destigmatisering en sociale inclusie

Het Kennisconsortium Destigmatisering en sociale inclusie zal op 20 april 2018 worden opgericht. Dat gaat gebeuren tijdens een feestelijke bijeenkomst voor alle oprichters en sponsoren van het consortium.

Mission statement

De middag zal in het teken staan van de ondertekening van het mission statement van het kennisconsortium door alle oprichters. Daar omheen is er ruimte voor kennismaking, uitwisseling en netwerken. Belangrijk, want deze groep mensen en partijen gaat de komende jaren samenwerken aan kennisontwikkeling over acceptatie en inclusie.

Recente peiling

Elsbeth de Ruijter, voorzitter van Kenniscentrum Phrenos, voorzitter Raad van Bestuur van GGZ inGeest, zal de bijeenkomst openen en begeleiden. Jaap van Weeghel, wetenschappelijk directeur van Phrenos, presenteert resultaten van een recente peiling naar stigmatisering onder de Nederlandse bevolking, met bijzondere aandacht voor de rol van werk, jeugd en leefomgeving. Daarna kijken we vooruit, samen met de oprichters én ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma.

Lees meer over het Kennisconsortium Destigmatisering en sociale inclusie

 

Back To Top