Skip to: Nog 5 weken voor aanvragen IPS CMD onderzoekssubsidie

Kenniscentrum Phrenos website

Nog 5 weken voor aanvragen IPS CMD onderzoekssubsidie

22 oktober 2019

Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar voor deelname aan ministeriële regeling om Individuele Plaatsing en Steun (IPS) ook voor mensen met Common Mental Disorders (CMD) beschikbaar te maken.

Op 1 mei 2019 trad een nieuwe ministeriële regeling in werking om Individuele Plaatsing en Steun (IPS) ook voor mensen met Common Mental Disorders (CMD) beschikbaar te maken. Denk daarbij aan mensen met bijvoorbeeld angststoornissen of depressie. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelname aan deze subsidie, waarmee zowel gemeenten als UWV, in samenwerking met een ggz-instelling, IPS kunnen inzetten voor de CMD-doelgroep.

Informatie over de regeling en IPS

Wie ken een traject aanvragen? Welke cliënten/klanten komen er voor werkelijk voor in aanmerking. Hoe werkt Individuele Plaatsing en Steun (IPS)?  Alle antwoorden op vragen over IPS vindt u op de website www.werkenmetIPS.nl. Informatie over deze regeling kunt u vinden in de Infosheet: Informatie over ministeriële regeling IPS-CMD en op https://www.werkenmetips.nl/financien-en-ips/ministeriele-regeling-ips-cmd/

Webinar

Back To Top