Skip to: Nieuwe training Peer-supported Open Dialogue (POD)

Kenniscentrum Phrenos website

Nieuwe training Peer-supported Open Dialogue (POD)

Peer-supported Open Dialogue is een werkwijze voor houding en handelen die het luisteren en contact maken centraal stelt als uitgangspunt om tot een passende behandeling of ondersteuning te komen. Phrenos heeft een nieuwe training die opleidt tot POD-werker ontwikkeld. Het traject bestaat uit twee delen. De basistraining start in juni.

Om je te verdiepen en te ontwikkelen in deze werkwijze biedt Kenniscentrum Phrenos de training Peer-supported Open Dialogue aan. Het aanbod bestaat uit:

1. Basistraining POD
De basistraining POD bestaat uit kennismaken met en de ontwikkeling van basiskennis en -vaardigheden voor dialogisch werken. De training bestaat uit een reeks van 2 keer 4 aaneengesloten dagen. De basistraining is een opzichzelfstaande training die met een certificaat wordt afgerond. Desgewenst kunt u hierna de verdiepingstraining volgen.

Meer informatie over de Basistraining POD

2. Verdiepingstraining POD
Wil je je verder verdiepen en bekwamen in de werkwijze van dialogisch werken en de toepassing hiervan in je dagelijkse praktijk? Dan kan je in vervolg op de basistraining, de verdiepingstraining POD volgen. In de verdiepingstraining worden kennis en vaardigheden voor dialogisch werken én voor de implementatie van POD in de eigen praktijk intensief ontwikkeld. Deze training bestaat eveneens uit een reeks van 2 keer 4 aaneengesloten dagen. Een afgeronde basistraining POD is een voorwaarde voor deelname. We verwachten dat we in 2023 de Verdiepingstraining aan zullen bieden.

Wil je meer weten over deze training of heb je vragen? Meld je dan aan voor de online lunchmeeting op 25 maart 2022. POD-trainers Kwok Wong en Martijn Kole lichten dan de POD-training toe en er is veel ruimte voor vragen.

Back To Top