Skip to: Nieuw adres voor Quickscan destigmatisering

Kenniscentrum Phrenos website

Nieuw adres voor Quickscan destigmatisering

Na Pasen was het zover! De Quickscan destigmatisering is verhuisd naar de server van Phrenos. Dit betekent niet alleen dat we de module gemakkelijker kunnen onderhouden, maar ook dat er een nieuwe URL is.  

Veel gebruikers

Tijdens de paasdagen konden de ICT-ondersteuners de module veilig verhuizen. Alle pogingen daarvoor zijn gestaakt  omdat er steeds minstens zeven teams de module in gebruik hadden. Het is natuurlijk wel goed nieuws dat zoveel ggz-teams de Quickscan gebruiken, en daarmee stigmatisering in hun team onder de loep leggen.

De Quickscan destigmatisering

Met de QuickScan destigmatisering meet je voor jezelf én in het gehele team wat er al goed gaat op het gebied van destigmatiserend werken en wat nog beter kan. Kortom, met deze tool krijg je inzicht in de mate waarin je destigmatiserend werkt.

De Quickscan is een online tool. Deze geeft aan de hand van 20 stellingen een beeld over het (destigmatiserend) denken en doen van een team in beeld. Dit beeld is een vertrekpunt om met elkaar constructief in gesprek te gaan over stigma en zijn verschillende vormen. Het team kan vervolgens tot actie overgaan met behulp van de aandachtspunten, adviezen en praktische tools die zijn opgenomen in de QuickScan. Lees meer

Nieuwe URL’s

De nieuwe URL van de de quickscan destigmatisering is https://quickscan.kenniscentrumphrenos.nl/

Procesbegeleiders kunnen een account aanmaken en inloggen via: https://quickscan.kenniscentrumphrenos.nl/login/

Meer informatie

Meer informatie over het gebruik van de quickscan vind je in de handleiding voor procesbegeleiders en teams om de quickscan.

Handleiding gebruikers Quickscan

Handleiding voor procesbegeleiders

 

 

 

 

 

Back To Top