Skip to: Middelkleine bedrijven gezocht voor MENTUPP

Kenniscentrum Phrenos website

Middelkleine bedrijven gezocht voor MENTUPP

MENTUPP is een uniek programma voor de verbetering van de mentale gezondheid op het werk. Kenniscentrum Phrenos is nog steeds op zoek naar middelkleine bedrijven uit de ICT en de bouw die mee willen doen aan dit programma.

Heeft u of kent u een organisatie die te maken met uitval op het werk, of wilt u uw medewerkers een extra steuntje in de rug bieden om goed in hun vel te zitten tijdens hun werk? Dan kan het MENTUPP project een goed programma voor uw organisatie zijn!

Kenniscentrum Phrenos biedt met MENTUPP een concreet en flexibel programma aan voor op het werk. Het helpt zowel werknemers als leidinggevenden om het mentaal welbevinden te verbeteren, stress en burn-out klachten te verminderen en om mogelijk stigma rondom psychische problematiek op de werkvloer aan te pakken. Dit is voor uw organisatie een unieke kans om het mentale welbevinden bij u op de werkvloer te verbeteren, wat een belangrijk onderdeel is van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het online programma is laagdrempelig en flexibel in het gebruik en gratis voor deelnemende organisaties.

Deelnemen?

Deelname aan MENTUPP betekent momenteel nog wel deelname aan een onderzoek. We komen graag met organisaties in contact om hier verder over te praten. Heeft u interesse? Stuur dan graag een mail naar Sarita Sanches (ssanches@kcphrenos.nl) of Lars de Winter (lwinter@kcphrenos.nl) en we vertellen u graag meer over het MENTUPP programma.

>> Meer informatie over MENTUPP 

Back To Top