Skip to: Kick-off MIND UP-project

Kenniscentrum Phrenos website

Kick-off MIND UP-project

Begin januari is een delegatie van Kenniscentrum Phrenos op werkbezoek geweest naar Cork (Ierland) voor de kick-off meeting van het Europese project Mental Health Promotion and Intervention in Occupational Settings (MIND UP). Hiermee is dit project officieel van start gegaan.

Wat is MIND UP?

Voor het MIND UP-project hebben experts vanuit verschillende Europese landen en Australië vanuit de Europese Unie de opdracht gekregen om de komende vier jaar de handen ineen te slaan om angstklachten, depressie, suïcide en stigma op de werkvloer zo veel mogelijk te voorkomen en te verminderen.
Dit gaan we doen door voor deze klachten een samengesteld programma (de MIND UP-interventie) te ontwikkelen, te implementeren en door te onderzoeken in hoeverre het programma effectief is. De MIND UP-interventie zal zich richten op kleine en middelgrote bedrijven binnen de zorg, ICT en bouwsector.

Wat doet Kenniscentrum Phrenos?

Kenniscentrum Phrenos draagt bij aan dit belangrijke project door de MIND UP-interventie uit te voeren en te onderzoeken bij kleine en middelgrote bedrijven binnen de zorgsector. De komende vier jaar zullen we ons hiervoor gaan inzetten met ons Europese netwerk.

We kijken terug op een goede en geslaagde kick-off bijeenkomst! We zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden van de verdere ontwikkeling. Houd onze site dus goed in de gaten!

Back To Top