Skip to: Inschrijving geopend voor Webinars ‘Ik doe mee, ik hoor erbij’ op 3 maart 2022

Kenniscentrum Phrenos website

Inschrijving geopend voor Webinars ‘Ik doe mee, ik hoor erbij’ op 3 maart 2022

In vervolg op de online studiedag ‘Ik doe mee, ik hoor erbij’ op 18 november 2021, organiseert Phrenos op 3 maart 2022 verschillende online workshops rond het thema maatschappelijk herstel en inclusie in Nederland. Het gaat om de workshops die in november vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan. De inschrijving voor workshops is vanaf vandaag geopend. Meld je aan!

Twee webinars over maatschappelijk herstel en inclusie

Op 3 maart vinden de 2 webinars achtereenvolgens in de ochtend en middag plaats. Ervaringsdeskundigen, ggz-werkers en onderzoekers delen hun kennis over voor en door-initiatieven, zelfhulp en rehabilitatiemethoden.
In webinar 1 komen aan bod: een workshop over de organisatie van zelfhulpgroepen bij ENIK Recovery College en over het voor en door initiatief Kansen op werk. Tevens zijn er workshops over  de Individuele Rehabilitatiebenadering (IRB) en over implementatie van rehabilitatiemethoden in je organisatie.

In webinar 2 wordt een workshop gegeven over  wonen en de (woon)vaardigheden van mensen in zorg bij een instelling voor begeleid wonen. Ook is er een workshop over de herstelinitiatieven Nei Skoen en de herstelacademie Haarlem en Meer. Dit webinar besluit met een workshop over Steunend Relationeel Handelen (SRH).

Alle informatie over het programma, kosten, accreditatie en inschrijven vindt u op onze scholingspagina.

 

 

 

Back To Top