Skip to: Het Nationale Psychose Congres: op één dag alle nieuwe inzichten op een rij!

Kenniscentrum Phrenos website

Het Nationale Psychose Congres: op één dag alle nieuwe inzichten op een rij!

Donderdag 30 september 2021 komen we in Utrecht bij elkaar voor het Nationale Psychose Congres: wat is goede zorg? Het is voor iedereen die werkt met mensen met een psychosegevoeligheid, én voor cliënten en naasten, een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

We vroegen Nynke Boonstra, voorzitter van het Netwerk Vroege Psychose, waarom je dit congres niet mag missen. Volgens haar is dit dé dag in het jaar waarop je alle nieuwe inzichten op een rij op een presenteerblaadje aangereikt krijgt: “Je wordt bijgepraat over alle nieuwe ontwikkelingen en bevindingen op het gebied van medicatiestrategieën en psychologische behandeling. Natuurlijk is dit ook een dag waarop je hulpverleners, cliënten en naasten kunt ontmoeten, inspiratie kunt opdoen en indrukwekkende verhalen van ervaringsdeskundigen kunt horen. Bovendien kun je van gedachten wisselen in het debat over wat goede VIP-zorg is. Kortom: Als je werkt met mensen met een psychosegevoeligheid wil je erbij zijn!”

Het congres werd vanwege de coronamaatregelen twee keer uitgesteld. De organisatoren zijn heel blij dat in september het evenement door kan gaan. Voor wie niet naar Utrecht kan komen, maar wel het congres wil bijwonen is het mogelijk het programma online te volgen!

Nieuwsgierig naar het programma? Kijk hiervoor op https://kenniscentrumphrenos.nl/scholingsaanbod/het-nationale-psychose-congres-wat-is-goede-zorg/

Het Nationale Psychoseongres wordt georganiseerd door Kenniscentrum Phrenos in samenwerking met HAMLETT, GROUP, NVP, PsychoseNet, Anoiksis, Ypsilon (Mind), RGOc, Nieuwe GGZ.
Back To Top