Skip to: Doe mee met het maken van psycho-educatie voor naasten!

Kenniscentrum Phrenos website

Doe mee met het maken van psycho-educatie voor naasten!

Voor een onderzoek naar en ontwikkeling van psycho-educatie voor naasten van jonge mensen met een vroege psychose zijn we op zoek naar jongvolwassenen, naasten en behandelaren die in een focusgroep willen meepraten over belangrijke thema’s.

Binnen een tweejarige project ontwikkelen we destigmatiserende psycho-educatie voor naasten van jongvolwassenen met een vroege psychose. Het doel is het herstel van (jonge) mensen met een vroege psychose en hun netwerk te bevorderen. Dit doen we samen met alle betrokkenen: jongeren, naasten en hulpverleners.

Focusgroep

We hebben je hulp hard nodig! We zijn op zoek naar jongvolwassenen, naasten en behandelaren die in een focusgroep willen meepraten over belangrijke thema’s. Wat heeft jou nou goed geholpen? En wat had beter gekund?
We zoeken per direct deelnemers voor de online focusgroep die zal plaatsvinden op maandag 25 april a.s. van 10.00 tot 12.00.

Wil jij je steentje bijdragen? Meld je dan aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Een lid van het projectteam neemt dan z.s.m. contact met je op. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dienke Boertien via dboertien@kcphrenos.nl of via 06-11397176. We zien je reactie graag tegemoet.

 

 

(Foto: Photo by Nong V on Unsplash)

 

Back To Top