Skip to: Deelnemers gezocht voor MENTUPP

Kenniscentrum Phrenos website

Deelnemers gezocht voor MENTUPP

Kenniscentrum Phrenos is betrokken bij MENTUPP: een grootschalig Europees onderzoeksproject waarbij we een programma ontwikkelen en evalueren dat zich richt op het verbeteren van mentaal welbevinden, verminderen van psychische klachten en het verminderen van stigma rondom psychische problemen op de werkvloer bij middel- en kleine bedrijven (MKB’s).

Pilotstudie met positieve resultaten

Inmiddels hebben we de eerste fase van MENTUPP afgerond: de pilotstudie. De eerste resultaten van de pilotstudie zijn positief. De eerste ervaringen van het gebruik van MENTUPP vanuit onze pilotorganisatie hebben we overzichtelijk in een folder gezet.  Er zal spoedig nog meer informatie over de resultaten van de pilot op de Phrenos website verschijnen, houd de website dus goed in de gaten!

Deelnemers gezocht voor RCT

Momenteel zijn we in de volgende fase van het project aanbeland: het gerandomiseerde en gecontroleerde onderzoek, waarbij we de effectiviteit van MENTUPP gaan onderzoeken. Meer informatie over hoe we dit gaan doen kunt u hier lezen.
Phrenos is nog op zoek naar  organisaties die willen deelnemen aan MENTUPP en het onderzoek, specifiek naar MKB’s in de ICT en de bouw. Ken jij of ben jij iemand die met de organisatie hieraan mee zou willen doen of wil je meer weten over MENTUPP? Neem dan vrijblijvend contact op met Sarita Sanches (ssanches@kcphrenos.nl) of Lars de Winter (lwinter@kcphrenos.nl).

Back To Top