Skip to: Website Stichting STEUNT-JE online

Kenniscentrum Phrenos website

Website Stichting STEUNT-JE online

In Groningen is de stichting STEUNT-JE gestart. Het doel is om mensen met een psychische kwetsbaarheid te helpen met financiering van gezamenlijke activiteiten. Een mooi initiatief dat ook in andere provincies nagevolgd zou kunnen worden.

‘Voor elk mens is het belangrijk om samen met anderen activiteiten te kunnen ondernemen’, zo stelt de stichting op hun website. STEUNT-JE ontwikkelt niet zelf activiteiten. Als mensen met een psychische kwetsbaarheid een gezamenlijke activiteit willen opzetten, ontbreekt het hen vaak aan geld. Dat is jammer, omdat gezamenlijk dingen doen die je leuk vindt, bijdraagt aan herstel. De stichting heeft in de provincie Groningen een netwerk waardoor zij als schakel kunnen fungeren tussen initiatieven die een financiële steun nodig hebben en mensen/bedrijven die deze willen ondersteunen.

Op de website STEUNT-JE.nl kan eenmalig financiële ondersteuning voor een gezamenlijke activiteit aangevraagd worden. Voorbeelden zijn samen uit eten, samen sporten en een boekenclub. Ook kun je jezelf aanmelden als donateur.

Kijk voor meer informatie op https://www.steunt-je.nl/

Back To Top