Skip to: We nemen afscheid van Dorothé van Slooten

Kenniscentrum Phrenos website

We nemen afscheid van Dorothé van Slooten

Begin maart 2022 heeft Dorothé van Slooten vanwege COVID-19 haar dienstverband met Phrenos moeten beëindigen. Dorothé heeft sinds 2015 een belangrijke functie in ons team vervuld. Het is voor ons dan ook nauwelijks voor te stellen dat ze geen deel meer uitmaakt van Phrenos. Hieronder neemt Dorothé afscheid:

Twee jaar geleden veranderde de wereld voor iedereen, ook voor mij. Ik was een van de eersten die Corona kreeg. Ondanks behandelingen en een lang revalidatietraject bleek het niet mogelijk om weer aan het werk te gaan. Na twee jaar is het nu zover dat ik helaas afscheid moet nemen van Phrenos, waar ik altijd met heel veel plezier gewerkt heb. Phrenos staat wat mij betreft voor hoop, herstel, vernieuwing en normalisering in samenwerking met cliënten, hun naasten en de ggz-professionals. Dat betekent voor mij een baken van hoop en inspiratie. Dat wens ik een ieder toe!
Ik zal Phrenos en alle collega’s in het land missen maar het bieden van hoop aan mensen met psychische problemen laat ik met veel vertrouwen bij Phrenos achter.

Lees ook de afscheidsblog die Dorothé voor het Netwerk Vroege Psychose schreef.

Back To Top