Skip to: Vrijdag 28 oktober opent Lichthuis Amsterdam de deuren in stadsdeel Zuidoost

Kenniscentrum Phrenos website

Vrijdag 28 oktober opent Lichthuis Amsterdam de deuren in stadsdeel Zuidoost

Het Lichthuis Amsterdam is een veilige steunplek voor mensen met psychische problemen. Met deze nieuwe, vierde vestiging heeft Lichthuis Amsterdam nu in alle Amsterdamse stadsdelen een steunplek. De vier vestigingen van Lichthuis Amsterdam zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 23.00 uur. 

Juist in het weekend

Daar waar andere voorzieningen tijdens de weekenden vaak gesloten zijn, is Lichthuis Amsterdam juist open. De weekenden kunnen lastig zijn om in je eentje door te komen. Wie zich eenzaam voelt of een crisis, terugval in verslaving of opname wil voorkomen, kan daarom in de weekend-avonduren gratis terecht bij het Lichthuis Amsterdam.

Contact en steun

Bij het Lichthuis Amsterdam vinden de bezoekers contact, afleiding en steun. Er wordt samen gekookt en gegeten, er worden gezelschapsspelletjes gespeeld en er is altijd iemand beschikbaar voor een gesprek.

Karspeldreef 1009 

Het Lichthuis is gevestigd in de ruimte van het Buurtteam Bijlmer Oost aan de Karspeldreef 1009 in Amsterdam. Een team van medewerkers en lotgenoten staat klaar voor mensen die in de weekend-avonduren wel wat steun kunnen gebruiken.

Kom kennismaken

Mensen die gebruik willen maken van Het Lichthuis kunnen een afspraak voor kennismaking maken door te bellen naar 06 11077442 of te mailen naar info@lichthuisamsterdam.nl.

Het Lichthuis Amsterdam is een samenwerking tussen De Waterheuvel, Cordaan, Cliëntenbelang Amsterdam en gemeente Amsterdam. Lichthuis Amsterdam heeft ook vestigingen in de stadsdelen Centrum/Oost, West en Noord. Meer informatie over

Lichthuis Amsterdam is te vinden op lichthuisamsterdam.nl

 

Back To Top