Skip to: Socialrun 2017

Kenniscentrum Phrenos website

Socialrun 2017

De Socialrun is een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Verschillende teams van 8 lopers en 16 begeleiders lopen 555 kilometer in 48 uur rondom het IJsselmeer. De eerstkomende loop vindt plaats van 22 tot 24 september 2017. Start en finish locatie is aan de Verlengde Paltzerweg in Soest (het militair oefenterrein de Vlasakkers).

Team aanmelden voor Socialrun 2017

Je kan nog steeds je team aanmelden voor 2017! Lees op de website van Samen Sterk zonder Stigma hoe je dat doet en waaraan een team moet voldoen.
De Socialrun is een sportieve teamprestatie: Meedoen is winnen! Alle lopers, fietsers, cateraars, chauffeurs, kampbouwers en routecoördinatoren doen mee om openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Met de Socialrun vestigen de teams de aandacht op dit doel én ze halen geld op. Er wordt 555 kilometer gelopen door Nederland. De route gaat tegen de klok in heel ruim rondom het IJsselmeer. Elke kilometer die wordt afgelegd kun je sponsoren voor 5 euro. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Te gek!? festival

Op zondag 24 september eindigt de Socialrun feestelijk op het Te gek!? festival! Reken op lekkere muziek, een hapje eten, een heerlijk koel drankje en uiteraard voor kinderen en volwassenen leuke activiteiten. De start én finish van de Socialrun vinden dit jaar plaats op een wel heel bijzondere plek. Defensie stelt een van zijn terreinen open, speciaal voor ons, omdat ook zij onze missie voor bespreekbaarheid van psychische problemen van harte ondersteunen.
Lees meer over de Social run op de website van Samen Sterk zonder Stigma

Back To Top