Skip to: Sarah Swanson spreker op extra IPS platformbijeenkomst

Kenniscentrum Phrenos website

Sarah Swanson spreker op extra IPS platformbijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor een extra IPS platformbijeenkomst op dinsdag 14 februari van 15.00-17.00 uur, bij Astare, Lange Nieuwstraat 10 3512 PH Utrecht.

Sarah Swanson, hoofd trainer van het IPS Employment Center (Rockville Institute, Westat), is in februari een paar dagen te gast bij Kenniscentrum Phrenos en we maken graag gebruik van deze gelegenheid om deze bijeenkomst te organiseren. Sarah Swanson is nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van IPS in de V.S. en onder andere mede-auteur van een handboek rond de implementatie van IPS en de uitvoer van IPS modeltrouwmetingen. Daarnaast is ze (mede-)auteur van veel andere publicaties over IPS.

Sarah zal op 14 februari ingaan op het belang en gebruik van IPS outcome data en de verschillende apps die in de Verenigde Staten gebruikt worden in het kader van IPS. Mocht u willen komen, dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar Tinka Verweij, tverweij@kcphrenos.nl.
Als u vragen voor Sarah heeft over specifieke onderwerpen m.b.t. IPS dan vragen we die aan ons door te geven vóór 27 januari. We zullen aan Sarah vragen of zij hier op in wil gaan tijdens de bijeenkomst.
De bijeenkomst is interessant voor IPS trajectbegeleiders en IPS teamcoördinatoren, en eventueel andere belangstellenden.

Back To Top