Skip to: Arkin/Roads ontvangt IPS Learning Community Europe Achievement Award 2017 in Cleveland

Kenniscentrum Phrenos website

Arkin/Roads ontvangt IPS Learning Community Europe Achievement Award 2017 in Cleveland

IPS-awardArkin/Roads heeft op woensdag 24 mei in Cleveland de IPS Learning Community Europe Award 2017 ontvangen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het  internationale IPS samenwerkingsverband. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het IPS Employment Center, The Rockville Institute, Westat. De Award werd namens Roads in ontvangst genomen door bestuurder Juul Reinking.
Op de foto ziet u v.l.n.r.: Bob Drake, Lia Kloes, Juul Reinking, Jaap van Weeghel en Debby Becker

Nederland in het zonnetje

Sinds kort zet het IPS Employment Center, The Rockville Institute jaarlijks een Europees land in het zonnetje. Na Italië vorig jaar, was nu Nederland aan de beurt. Aan Phrenos werd gevraagd of zij een Nederlandse praktijk wilde voordragen. Dat was geen gemakkelijke keuze omdat Nederland meerdere goede praktijken kent. De eer komt daarom de gehele Nederlandse praktijk toe.

Arkin/Roads

Jaap van Weeghel van Kenniscentrum Phrenos was uitgenodigd om tijdens de uitreiking kort toe te lichten waarom Roads (een onderdeel van Arkin) vanuit Nederland is voorgedragen voor de nominatie van deze Award. Jaap vertelde dat er in Nederland een bloeiende IPS-praktijk is ontstaan waarin 27 ggz-instellingen en RIBW’en werken met IPS.
Roads is  voor de Award genomineerd vanwege de goede resultaten in het ondersteunen van mensen naar betaald werk of een opleiding, de modelgetrouwe wijze van praktijkuitvoering en de  intensieve samenwerking met de gemeente Amsterdam en het UWV.
Het ontvangen van de Award is niet alleen een waardering voor Roads maar ook voor de wijze waarop de IPS-praktijk in Nederland door vele partijen tot stand is gebracht.
Naar het persbericht van Roads

Back To Top