Skip to: Philippe Delespaul in plaats van Niels Mulder in bestuur Phrenos

Kenniscentrum Phrenos website

Philippe Delespaul in plaats van Niels Mulder in bestuur Phrenos

Het bestuur van Kenniscentrum Phrenos heeft op 1 april 2022 afscheid genomen van Niels Mulder, hoogleraar Openbare Geestelijke Gezondheidszorg Erasmus Universiteit Rotterdam, en psychiater en onderzoeker bij de Parnassiagroep. Niels heeft 9 jaar met de portefeuille wetenschappelijk onderzoek in ons bestuur gezeten, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn.

Philippe Delespaul

We zijn heel blij dat Philippe Delespaul Niels als opvolger van Niels tot ons bestuur is toegetreden. Philippe is hoogleraar Innovatie in de Geestelijke Gezondheidszorg aan de Universiteit van Maastricht (vakgroep Psychiatrie en Neuropsychologie. Bij Mondriaan in Maastricht/Heerlen is hij gz-psycholoog en adviseert hij de instelling en regio over zorginnovatie. In de afgelopen jaren heeft Philippe al vaak meegedaan in werkgroepen van ons kenniscentrum en bijgedragen aan onze activiteiten. Over zijn toetreding tot ons bestuur zegt Philippe: “Ik ben blij om in de rol van bestuurder bij te kunnen dragen aan de agenda van Phrenos. Zorg en in het bijzonder goede zorg voor mensen met complexe zorgbehoeften gaat me aan het hart. Phrenos is de referentie voor innovatieve en kwalitatieve projecten in dit gebied. Ik hoop in de volgende jaren mijn expertise ter beschikking te stellen voor het kenniscentrum.”
Philippe Delespaul is tevens bestuurslid van het CCAF, (F)ACT-Nederland, GIP-Benelux, Hersteltalent en de Stichting Nieuwe GGZ en is mede-initiatiefnemer van de Nieuwe GGZ beweging en het ecosysteem voor Mentale Gezondheid (GEM).

Back To Top