Skip to: Oproep: ‘Uw ervaring met de Familie-ervaringsdeskundige’

Kenniscentrum Phrenos website

Oproep: ‘Uw ervaring met de Familie-ervaringsdeskundige’

Het Landelijk Platform Familie-ervaringsdeskundigheid en Mind zijn op zoek naar familie en naasten die ervaring hebben met ondersteuning door een familie-ervaringsdeskundige. Door middel van een telefonisch interview zullen ze vragen stellen over uw ervaringen, positieve en negatieve, en tips voor wat er beter zou kunnen.

De uitkomsten van alle interviews samen worden geanalyseerd. Deze (geanonimiseerde) analyse wordt voorgelegd aan familie- ervaringsdeskundigen. De analyse en de reactie van de familie-ervaringsdeskundigen leidt tot een rapport over de waarde van familie-ervaringsdeskundigheid.

Een telefonisch interview duurt maximaal 45 minuten, het tijdstip wordt in overleg tussen u en de interviewer bepaald. U krijgt vooraf de thema’s toegestuurd, zodat u weet waar de interviewer vragen over zou kunnen stellen. Daarnaast zal er voldoende ruimte voor u zijn om invulling te geven het interview. Van het interview wordt een samenvatting gemaakt, die u op onjuistheden kunt controleren. Deze samenvatting is alleen bedoeld als inbreng voor de analyse door de interviewer en  zal daarna worden vernietigd.

Voor deelname aan het interview wordt een vacatievergoeding gegeven van € 50. Informatie over een interview en aanmelden voor een interview kan door een mail te sturen aan: debora.korporaal@wijzijnmind.nl

Back To Top