Skip to: Opening Verhalenkamer bij festival Willibrordus draait door

Kenniscentrum Phrenos website

Opening Verhalenkamer bij festival Willibrordus draait door

original_original_WDD-2016-banner-overdwarsOp 9, 10 en 11 september vindt na een succesvolle eerst editie  in 2015  het Willibrordus Draait Door -festival plaats. Deze dagen is er een vol programma met muziek, films, kunst, verhalen en lekker en gezond eten en drinken van de rollende keukens. Bovenal vormt het festival een ontmoetingsplek. er is volop ruimte voor humor ernst en een knipoog naar de psychiatrie.

Verhalenkamer

Bij de start vindt tevens de opening van de verhalenkamer plaats. Het museum op het landhoed Willibrordus in Heiloo sluit de seuren en de deuren van de Vehalenkamer worden geopend. Bij de opening is er een tentoonstelling bestaande uit video-art, fotografie, woordkunst en muziek van Alef Starreveld en Mireille Spits over familieverbanden in verwarrende omstandigheden. In de verhalenkamer vindt u tijdens het festival Het Kasthuys. Deze kast die overgebracht is vanuit het Museum het Dolhuys, vertelt het verhaal van Barbara over haar depressie. Het gaat nu goed, hoewel zij zichzelf nog steeds moet helpen. Ze hoopt van harte dat ze door te vertellen over haar belevenissen anderen kan inspireren.
De verhalenkamer functioneert bovendien als een soort VVV: hier vindt u allerhande informatie. Vanuit de Verhalenkamer starten zowel wandelexpedities als fietsroutes. Het landgoed is opgenomen als wandelknooppunt. Ook wordt er een ticketverkooppunt voor de Cultuurkoepel ondergebracht.

Back To Top