Skip to: NVP meets HAMLETT: ‘to continue or not to continue’

Kenniscentrum Phrenos website

NVP meets HAMLETT: ‘to continue or not to continue’

 

 
 
 
 
Dit aanbod is exclusief voor leden* van het Netwerk Vroege Psychose, medewerkers van deelnemende instellingen van Phrenos en HAMLETT- onderzoekers. Toegang is gratis.
Op 5 september 2017, vanaf 13.00 uur, UMC, Utrecht wordt deze middag georganiseerd door Kenniscentrum Phrenos en het UMC ter gelegenheid van de start van het HAMLETT-onderzoek.
Download de folder

Medicatieafbouw en meer

Tijdens deze conferentie gaan de sprekers in op ontwikkelingen op het gebied van vroegherkenning, immunologie en trauma. Speciale aandacht is er voor stoppen of doorgaan met medicatie. Veel mensen willen na een eerste psychose hun medicijnen afbouwen, vanwege de bijwerkingen en omdat ze zo veel mogelijk op eigen kracht willen herstellen. Tot nu toe is in Nederland slechts één studie gedaan naar medicatie-afbouw. Om beter te kunnen oordelen wat de beste strategie is, start nu het HAMLETT-onderzoek. Ter gelegenheid van deze start vindt deze middag plaats voor HAMLETT-onderzoekers en leden van het Netwerk Vroege Psychose
Sprekers zijn onder anderen Lieuwe de Haan, Wim Veling en Iris Sommer.
Meer informatie over aanmelding en programma vindt onder congressen op deze website.
* Bent u geen lid van het Netwerk Vroege Psychose (NVP), maar heeft u wel interesse in het lidmaatschap? Zie NVP op deze website.

Back To Top