Skip to: LPGGz lanceert Routewijzer naar werk

Kenniscentrum Phrenos website

LPGGz lanceert Routewijzer naar werk

presentatie-routewijzernaarwerk-20160518_162559_resizedWoensdag 18 mei 2016 presenteerde staatssecretaris Jette Klijnsma de website Routewijzernaarwerk.nl. De website helpt mensen met een psychische kwetsbaarheid die (weer) aan het werk willen op weg met informatie, voorbeelden, tips, ervaringsverhalen en vacatures voor ervaringswerkers.

Wat biedt de Routewijzer?

Veel mensen met psychische problemen willen en kunnen werken. Als je op zoek gaat naar een baan komen er echter allerlei vragen op je pad, zoals: “Welke ondersteuning kan ik krijgen bij het vinden van een baan?”, “Welke vragen krijg ik van de gemeente?” en “Hoe doen anderen het?” Routewijzernaarwerk.nl  geeft daar antwoord op vragen. Ook biedt de website ethodes om je ontwikkeling te testen, informatie over wetgeving en tips van anderen die ervaring hebben met de stap naar werk!
De Routewijzer naar werk is in opdracht van het Landelijk Platform GGz en de Landelijke Cliëntenraad uitgevoerd door het Verwey-Jonker Instituut, met subsidie van het Ministerie van SZW.
Naar de Routewijzer

Back To Top