Skip to: Over Platform IPS

Kenniscentrum Phrenos website

Over Platform IPS

Minimaal twee keer per jaar organiseert Kenniscentrum Phrenos een IPS Platform. Hier kunnen IPS-coördinatoren, IPS-trajectbegeleiders en andere belangstellenden ervaringen uitwisselen. IPS staat voor Individuele Plaatsing en Steun.

Wat gebeurt er?

Onderwerpen van de platformbijeenkomsten zijn de implementatie van IPS binnen ggz-instellingen en de samenwerking met andere externe partijen. Daarnaast is er ruimte om van elkaar te leren door praktijkvoorbeelden en kunnen deelnemers kennis met elkaar uitwisselen. Sommige bijeenkomsten hebben een educatief karakter. Het platform biedt deelnemers de mogelijkheid hun netwerk te vergroten.

Doelgroep

Aan de platforms kunnen mensen deelnemen die werken in een organisatie waar IPS is geïmplementeerd en die de functie IPS-coördinator of IPS-trajectbegeleider hebben, danwel de training tot IPS-trajectbegeleider hebben doorlopen. Daarnaast zijn andere belangstellenden welkom als ze zich van tevoren aanmelden. Per organisatie kunnen er twee personen deelnemen aan het IPS Platform.

Meer informatie?
Neem contact op met onze experts.

Back To Top