Skip to: Voor wie is het onderzoeksnetwerk?

Kenniscentrum Phrenos website

Voor wie is het onderzoeksnetwerk?

Het onderzoeksnetwerk is een netwerk dat wordt georganiseerd voor en door onderzoekers. Alle wetenschappelijk medewerkers van aan Phrenos deelnemende instellingen en onderzoekers van universitaire en kenniscentra zijn welkom om aan te sluiten. Affiniteit met onderzoek en eigen ervaring op het gebied van uitvoering van onderzoek op het gebied van herstelgerichte zorg en ondersteuning bij mensen met ernstige psychische aandoeningen is hierbij wel een vereiste om het maximale uit het netwerk te halen. Eigen inbreng van relevante onderzoeksprojecten met een eventuele bijdrage aan de bijeenkomsten is een pre. Deelname aan het onderzoeksnetwerk is in principe vrijblijvend en gratis. We vragen wel twee keer per jaar het onderzoeksoverzicht namens uw instelling te updaten.

Toegevoegde waarde van dit onderzoeksnetwerk

Dit onderzoeksnetwerk is allereerst uniek in zijn diepgang en focus op het gebied van onderzoek. We komen drie keer per jaar bij elkaar en staan een uur lang stil bij ieder onderzoeksproject. Hierdoor is er uitgebreid de tijd en ruimte om alle aspecten (zowel inhoudelijke resultaten als knelpunten en methodologische uitdagingen) van het onderzoek te bespreken. Andere voordelen zijn:
– U kunt hier zelf de ruimte te pakken om stil te staan bij uitdagingen en knelpunten in uw eigen onderzoek.
– U kunt hier onderwerpen van uw voorkeur aandragen.

Kortom, het onderzoeksnetwerk biedt een ideale mogelijkheid om uw kennis te verbreden en een netwerk op te bouwen. Met het onderzoeksoverzicht en regelmatige deelname aan de onderzoekersbijeenkomsten verbreedt u uw horizon en krijgt u een goed beeld van alle lopende onderzoeken op dit gebied. Ook stimuleren wij samenwerking op verschillende onderwerpen.

Back To Top