Skip to: Lidmaatschap en kosten

Kenniscentrum Phrenos website

Lidmaatschap en kosten

Willen jij en je collega’s op de hoogte blijven van de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen binnen het autisme? Gratis en met hoge korting naar kennisevenementen? Kosteloos gebruikmaken van kwalitatief goede autismemodules die samen met mensen met autisme zijn gemaakt?

Maak je organisatie lid!

Neem contact op met Laura Neijmeijer, coördinator van het NIPA:
lneijmeijer@kcphrenos.nl, 030-293 16 26

Contributie

Het NIPA vraagt een contributie van € 12.500 per jaar. Een deel van dit bedrag wordt besteed aan productontwikkeling. Met de huidige 5 leden worden de kosten voor overhead reeds gedekt. Dat betekent dat de contributie van elk nieuw lid nagenoeg volledig gebruikt zal worden voor productontwikkeling en kennisdeling.

We hanteren de werkwijze dat het NIPA de projectleden en projectleider zoveel mogelijk inhuurt bij haar leden. We betalen leden dus voor het mee-ontwikkelen van producten. Als lid kun je dus ook “verdienen” door deelname aan het NIPA.

Verder is het voornemen om op termijn, wanneer substantieel meer leden zijn aangesloten, het contributiebedrag omlaag te brengen. Om zo het lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken en onze kennis en producten met een nog groter netwerk van (ervaringsdeskundige) zorgprofessionals te kunnen delen.

Back To Top