Skip to: Inspiratiesessie

Kenniscentrum Phrenos website

Inspiratiesessie

lamp inspiratiesessie freedom first 8 september 2016In een aantal inspiratiesessies onder de titel ‘Freedom First’ gaan professionals in de geestelijke gezondheidszorg met elkaar het gesprek aan over wat hen motiveert in de zorg.
De eerste succesvolle bijeenkomsten zijn al achter de rug. De volgende bijeenkomst wordt georganiseerd door Dimence op donderdag 8 september. In de uitnodiging schrijven zij:
‘Eens bent u in de gezondheidszorg begonnen met allerlei idealen. Die geven energie en motivatie. Door een snel veranderend ggz landschap staan deze idealen voor veel hulpverleners onder druk. Er is een spanningsveld tussen wat we willen (idealen), wat we kunnen (de praktijk) en wat we moeten (wettelijke en administratieve eisen). Door ambulantisering, nadruk op eigen kracht, empowerment, ervaringsdeskundigheid en positieve gezondheid ontstaat tegelijk een ander perspectief op zorg. Dit biedt allerlei kansen en zorgt voor nieuw elan.’
Kenniscentrum Phrenos ondersteunt van harte dit waarde(n)debat in de geestelijke gezondheidszorg en levert een bijdrage hieraan.
Voor de bijeenkomst bij Dimence kunt u zich inschrijven via www.dimencegroep.nl/freedomfirst
Download hier de uitnodiging
 

Back To Top