Skip to: In Memoriam Christine Blanke

Kenniscentrum Phrenos website

In Memoriam Christine Blanke

Vorige week bereikte ons het verdrietige bericht dat Christine op 29 december na een kort ziekbed op 46-jarige leeftijd overleden is.

Christine was jarenlang onze contactpersoon van Anoiksis, een graag geziene deelnemer en spreekster op de Phrenos Psychosecongressen, en lid van onze deelnemersraad. Ze speelde ook een constructieve rol in de totstandkoming van het Model voor Intercollegiale Teamuitwisseling (MoVIT).

Christine was een heel fijn mens om mee samen te werken, ze was attent en had oog voor de mooie en bijzondere dingen van het leven. Daarnaast wist ze ook op een heel bescheiden maar sterke wijze haar mening te geven over wat er wel/niet okay was in de zorg of in onze attitude. Ze deed dat met respect en gevoel voor ieder ander.

We zullen Christine missen en wensen haar echtgenoot Paul, familie, vrienden en alle anderen voor wie Christine dierbaar was, veel sterkte bij het dragen van dit plotselinge verlies.

Christine heeft haar boek Wachten tot het avontuur voorbij is nog kunnen afronden. Het boek wordt gelanceerd op 7 juli. Meer informatie volgt later op www.stemmenexpert.nl

Back To Top