Skip to: Het is nooit te laat

Kenniscentrum Phrenos website

Het is nooit te laat

het is nooit te laatDe landelijke voorlichtings- en beeldvormingscampagne Het is nooit te laat zal door het hele land op locatie interactieve bijeenkomsten organiseren. Hierbij wordt de film Psychose vertoond en worden gesprekken met het publiek  gevoerd.
Het unieke van deze campagne is dat die uitgevoerd wordt door een team ervaringsdeskundige jongeren. Zij houden geen theoretische betogen, maar vertellen hun eigen verhaal. Hiermee willen zij meer kennis verspreiden over wat een psychose is, en mensen die zelf of in hun omgeving met psychose te maken krijgen voorlichten en inspireren. Door gewoon over hun psychose te praten normaliseren zij de aandoening.
De doelgroep van de campagne zijn werkgevers, overheids-, onderwijs,- en zorginstellingen. De nadruk ligt op preventie en beeldvorming.

Premières in iedere regio

In iedere regio wordt gestart met een première. In Leiden en omstreken is dat op 24 november vanaf 15.00 uur in het Trianon Theater. Op 13 januari  vanaf 15.00 uur  start de campagne in Utrecht en omstreken in filmtheater ’t Hoogt.
Meer informatie: www.hetisnooittelaat.nl
Het is nooit te laat op Facebook

Back To Top