Skip to: Film3daagse ‘VERDRAAID GOED’

Kenniscentrum Phrenos website

Film3daagse ‘VERDRAAID GOED’

TVedraaid-Goed-Bijdens de Week van de Psychiatrie organiseren de Stichting Anton Constandse en Parnassia op 22, 23 en 24 maart de Film3daagse ‘VERDRAAID GOED’.
Met deze Film3daagse willen beide organisaties een groot publiek bereiken zodat er meer begrip ontstaat voor mensen met een psychische aandoening.

Programma

Dinsdag 22 maart: première voor genodigden van de documentaires Alles door oefening! en Gewoon op jezelf?!
Woensdag 23 maart 18.30–21.00 uur: vertoning van de speelfilm A Beautiful Mind. Voorafgaand aan deze filmvertoning zullen Suzan Groothuis, spo’er en Kim van der Linden, psycholoog bij de Stichting Anton Constandse een korte inleiding geven over de film en het ziektebeeld schizofrenie.
Donderdag 24 maart 16.00–18.00 uur: vertoning van de documentaire Psychose! gevolgd door een interactieve bijeenkomst van landelijke voorlichtings- en beeldvormingscampagne ‘Het is nooit te laat’, waarbij een open en eerlijke dialoog rondom psychische kwetsbaarheden centraal staat.
De films worden vertoond in Pathé Buitenhof, Buitenhof 20, Den Haag

Kaartverkoop

Kaarten voor A Beautiful Mind (23 maart) kunt u verkrijgen aan de deur, via www.pathe.nl of via de Pathé-app.
Kaarten voor Psychose! (24 maart) en de interactieve bijeenkomst kunt u verkrijgen op 24 maart vanaf 13.00 uur aan de deur van Pathé of via e.vanderleur@parnassia.nl
Download de poster Verdraaid Goed

Back To Top