Skip to: Landelijke training Advanced Level WRAP Facilitator mei 2022

Kenniscentrum Phrenos website

Landelijke training Advanced Level WRAP Facilitator mei 2022

De training is volgeboekt. Mensen die zich nu nog aanmelden komen op een reservelijst te staan!

In deze training leren WRAP Facilitators om in lijn met de ethische grondslagen anderen op te leiden tot WRAP Facilitator. De training bestaat uit vijf achtereenvolgende dagen. Het doel is dat de deelnemers zich aan de hand van praktijkoefening, verdiepingsmodules en onderlinge uitwisseling het faciliteren van de vijfdaagse training voor WRAP Facilitators eigen maken.

De training wordt gegeven door Rona McBrierty en Ryan Tempesco, trainers van het Copeland Center. Dit centrum ontwikkelt deze trainingen op basis van de actuele ontwikkelingen van WRAP in de praktijk en de inzichten in peer-support. De voertaal is Engels. Als je Engels niet heel vloeiend is zijn mensen aanwezig om te ondersteunen met vertaling.

Voor wie?

Voor mensen die opgeleid willen worden tot Advanced Level WRAP Facilitator om zelf WRAP Facilitator trainingen te faciliteren. Let wel: ook deze trainingen moeten altijd door twee geschoolde ALF’s gegeven worden. Daarnaast dien je te voldoen aan de voorwaarden van het Copeland Center.

Certificering

Deelnemers ontvangen een certificaat van Advanced Level WRAP Facilitator nadat zij bij het Copeland Center een online kennistoets en een mentorplan hebben aangeleverd na afloop van de training.
Het certificaat WRAP ALF is twee jaar geldig. Een verplichte meerdaagse refresher verlengt het certificaat opnieuw met twee jaar.

Data en tijd

Data: maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 mei 2022.
Tijd: alle dagen van 9.00-17.00 uur

Locatie

Kenniscentrum Phrenos, Da Costakade 45, Utrecht

Kosten

De kosten zijn inclusief lunch en het Trainingshandboek voor WRAP Facilitators.
€ 1.895,– voor medewerkers van bij Kenniscentrum Phrenos aangesloten instellingen.
€ 2.275,– voor overigen

Inschrijven

Aanmelden gaat in twee stappen

1. Aanmelding bij Kenniscentrum Phrenos via het inschrijfformulier. De training is volgeboekt. Mensen die zich nu nog aanmelden komen op een reservelijst te staan!
2. Uiterlijk 9 april aanmelding bij het Copeland Center via https://forms.gle/jTQdVj8VmaZiaAAL7

Het Copeland Center vraagt je hierin onder andere

  • een aantal feitelijke gegevens
  • een aantal korte reflecties te schrijven op je ervaringen met het faciliteren van WRAP en je beoefening van de ethische grondslagen. Als het lukt graag in het Engels
  • een videopresentatie van 20 minuten te maken waarin je een overzicht geeft van de vijf sleutelbegrippen en alle zes de onderdelen van WRAP. Deze kan je uploaden in youtube.com of vimeo.com. Deze presentatie mag in het Engels of in het Nederlands. Als je het liever in het Nederlands doet, zullen we vanuit Phrenos waar nodig je presentatie in een gesprek met het Copeland Center toelichten.
  • Nadat je deze aanmelding hebt voltooid vraagt het Copeland Center je nog kopieën aan te leveren van je certificering tot WRAP Facilitator en minimaal vijf evaluatieformulieren van drie verschillende WRAP-groepen die je gegeven hebt. Deze kun je na je online aanmelding per mail met als onderwerp je achternaam, sturen aan info@copelandcenter.com.

 

Heb je vragen over de aanmelding, neem contact op met Dienke Boertien, dboertien@kcphrenos.nl.

Back To Top