Skip to: Oproep tot voorstel workshop Het Nationale Psychosecongres 2024

Kenniscentrum Phrenos website

Oproep tot voorstel workshop Het Nationale Psychosecongres 2024

Op donderdag 3 oktober 2024 organiseert Kenniscentrum Phrenos Het Nationale Psychosecongres in Congrescentrum Antropia in Driebergen. Deze dag staat in het teken van naasten van mensen met een psychosegevoeligheid. We belichten dit thema vanuit verschillende perspectieven, van persoonlijke ervaringen van mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen en hun naasten tot wetenschappelijk onderzoek. Geheel passend binnen het thema, vieren we op deze dag ook het 40-jarig bestaan van MIND Ypsilon.

Uw voorstel voor een workshop

Dit jaar wordt in het parallelle programma ruimte gemaakt voor initiatieven uit het werkveld. Graag nodigen wij u daarom uit een voorstel voor een workshop in te dienen. De workshops duren 60 minuten en worden over twee rondes verdeeld. Er is nog ruimte voor 6 workshops.

In een later stadium zal er ook een oproep komen voor postervoorstellen.

We zoeken voorstellen gericht op praktische nieuwe kennis, vaardigheden of onderwerpen die discussie oproepen. Het is mooi als er een verband is met het thema “naasten”, maar ook andere onderwerpen worden in overweging genomen.

De voorkeur gaat uit naar voorstellen gericht op het kennismaken/ oefenen met (nieuwe) vaardigheden, waar deelnemers in hun dagelijkse werk mee verder kunnen. Interactie wordt op prijs gesteld.

Voorstellen kunnen worden ingediend tot uiterlijk vrijdag 15 maart via dit formulier.
De congrescommissie beoordeelt de ingediende voorstellen voor 1 april.

Per workshop kunnen er maximaal 2 docenten gratis deelnemen aan het congres. Wilt u meer docenten betrekken bij de uitvoering van de workshop dan betalen deze de voor hen geldende, reguliere deelnameprijs.

Congrescommissie

Nynke Boonstra               Kien VIP
Lieuwe de Haan               Amsterdam UMC
Marieke Pijnenborg        Rijksuniversiteit Groningen, GGZ Drenthe
Wim Veling                       UMCG
Floortje Scheepers          Kenniscentrum Phrenos
Bert Stavenuiter               Ypsilon
Bea Smink                         Kenniscentrum Phrenos
Tinka Verweij                   Kenniscentrum Phrenos

 

 

Back To Top