Skip to: Maak kennis met het NIPA tijdens online bijeenkomst 22 november

Kenniscentrum Phrenos website

Maak kennis met het NIPA tijdens online bijeenkomst 22 november

Het Netwerk voor Innovatie en Productontwikkeling Autisme (NIPA) organiseert op maandag 22 november a.s. een online kennismaking voor organisaties die interesse hebben in het NIPA en/of er over nadenken om deel te nemen aan het netwerk.

Je bent van harte uitgenodigd!


Actuele ontwikkelingen en informatie over het NIPA
Leden van de Commissie NIPA en de Ervaringsraad NIPA organiseren samen deze bijeenkomst. De bijeenkomst is online van 10.00 tot 11.30 uur. We gaan in op de actualiteit; welke relevante ontwikkelingen spelen in het autismeveld en de ggz? Van daaruit nemen we je mee in de visie en activiteiten van het NIPA.

Stel je vragen en ga in gesprek
Op dit moment bestaat het NIPA uit Altrecht, Lister, Lentis, Parnassia Groep (Leo Kannerhuis), GGZ Noord-Holland Noord en GGZ Rivierduinen. Tijdens de bijeenkomst is veel ruimte om in gesprek te gaan met (ervaringsdeskundige) NIPA-leden. Je kunt met al je vragen bij hen terecht: hoe werkt het netwerk in de praktijk? Wat is de meerwaarde? Voor welke uitdagingen staan de organisaties die lid zijn van het NIPA?

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor (inhoudelijk en algemeen) leidinggevenden werkzaam bij ggz-organisaties die potentieel interesse hebben om lid te worden van het NIPA. Ook als je gewoon meer wil weten over het NIPA ben je van harte welkom.

Aanmelden
Je kunt je eenvoudig aanmelden door een mail te sturen aan nipa@kcphrenos.nl met daarin:

  • Je naam
  • Je functie
  • De organisatie waar je werkt

Je krijgt van ons dan een bevestiging en te zijner tijd de link naar de online bijeenkomst.

Graag tot dan!

Back To Top